Sport 20.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Paintball turnir u M. Mihaljevcu

Udruga mladih Mali Mihaljevec pokazala se kao dobar domaćin na amaterskokm Paintball turniru koji su organizirali 1. prosinca. Održali su ga u šumi tik uz mjesno nogometno igralište, uz odaziv timova koji je bio iznad svih očekivanja. Čak 22 ekipe su se međusobno nadmetale u gađanju bojom pa je tako odigrano čak 70 mečeva.
Vrijeme je poslužilo pa je atmosfera bila odlična, a kasnije druženje još i bolje. Iz svake skupine je najbolja ekipa nastupala u završnici turnira, a u konačnom plasmanu tim Black Pearl je bio najbolji. Slijedile su ga droplasirane Kobre i Črne strele kao treće. Turnir su obišli zamjenik općinskog načelnika, ujedno predsjednik Mjesnog odbora Mali Mihaljevec, Damir Novak, predsjednice udruga mladih iz Šenkovca i Mihovljana Kristina Zadravec i Kristina Bajs, koja je i sama sudjelovala na turniru.
Domaćinima su čestitali svi sudionici pa je tako vodstvo Udruge mladih Mali Mihaljevec u sastavu Denis Čanadi, David Bestijanić, Marko Srnec, Patrik Mesarić i Vedran Kovačić (predsjednik) bilo u prilici najaviti još dobrih programa. Zahvalili su načelniku Anđelku Nagrajsaloviću na donaciji koja im je uvelike pomogla u organizaciji turnira i brojnim sponzorima koji su podržali njihov entuzijazam te tvrtki Accredo koja je bila suorganizator turnira. (al)

Izvor: 3060