Sport 18.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Počinje Pješčana oluja!

Ženski odbojkaški klub “Kaštel” Pribislavec organizira tradicionalno Otvoreno prvenstvo u odbojci na pijesku - Pješčanu oluju. Riječ je jednom od najpoznatijih i najpopularnijih turnira odbojke na pijesku, koji će se igrati ponedjeljka 15. do nedjelje, 28. srpnja, iza Društvenog doma u Pribislavcu. Igrat će se u ženskoj, muškoj i konkurenciji najmlađih. Kotizacija po ekipi (3 igrača + 2 zamjene) iznosi 100 kuna. • A u subotu i nedjelju (20. i 21. srpnja) bit će odigran i mali nogomet na pijesku. Ekipe (2 igrača + 3 zamjene) možete do petka 19. srpnja. Kotizacija je 100 kuna, a za ekipe koje su prijavljene i u odbojci i nogometu kotizacija je 150 kuna.

Na nedavno održanom pjeskaškom spektaklu-povodom 10. obljetnice Kluba odbojke na pijesku - Čakovec naša je kamera uhvatila dvije međimurske odbojkaške legende, Franju Vabeca i Franju Gyöfija. Popularni „Ferike“ dali su ogroman obol uspjesima čakovečke muške odbojke, koja je ne tako davno bila perjanica međimurskog sporta. Feri Vabec (nekad vrstan odbojkaš, trener i nacionalni sudac) duhovitim je komentarima putem mikrofona davao poseban štih pjeskaškom spektaklu, a Feri Gyöfi (legandarni tajnik kluba) sjajno je bodrio odbojkaše čakovečkog kluba!
Domjenak s čelnicima Saveza
Nakon završnice regionalnog natjecanja kadetkinja i kadeta(igranim u Čakovcu, odnosno Nedelišću), čelni ljudi našega saveza i klubova ŽOK Čakovca i OK Centrometala počastili su ukusnim domjenkom u restoranu „Kristal“ u Čakovcu čelne ljude Hrvatske odbojkaške udruge-predsjednika Zdeslava Barača, dopredsjednika Željka Jurčavića te još dvojicu članova udruge. Nakon ukusne večere i odličnog gemišta, svi su se osladili našim specijalitetom - međimurskom gibanicom koja je osobito prijala prvom čelniku udruge - Zdeslavu Baraču!
Rajko Kolarek

Izvor: 3038