Sport 29.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Polet u fantastičnom nizu 7 pobjeda bez primljenog pogotka

U 1. Međimurskoj ligi najveće iznenađenje prvenstva zasigurno je Polet iz Pribislavca koji je nanizao sedam uzastopnih pobjeda uz a što je još važnije njegov vratar Mišo Vibovec već 630 minuta nije primio pogodak što zavrjeđuje divljenje.

Polet je klub bogate povijesti koji je igrao u svim ligama od 2. HNL do druge Županijske. Nakon što je organizacijski i rezultatski pao na izuzetno niske grane pred nekoliko godina počela je njegova konsolidacija što je rezultiralo potpuno novom upravom mladim ljudima željnih da Polet ponovno postave na zdrave noge. I on danas organizacijski savršeno djeluje dok je na njegovoj čelnoj poziciji predsjednik Krunoslav Kamenić sa svojim suradnicima danonoćno radi ne bi li igračima stvorio maksimalne uvjete što oni vračaju odličnim rezultatima.

Sama ekipa koju vodi mladi trener Dejan Magdalenić je spoj mladosti i iskustva uglavnom domaćih igrača željnih dokazivanjem. Posebno treba naglasiti navijačkoj skupini Grofovi koji gromoglasnim navijanjem prate poletovce na svim utakmica. Ove srijede Polet igra u sklopu KUP utakmice u Nedelišću koje je također upisalo svih sedam pobjeda. Pred utakmicu realni predsjednik Poleta Krunoslav Kamenić nam je rekao; Rezultatski neopterećeni odlazimo u Nedelišće odigrati što bolju utakmicu protiv izuzetno kvalitetnog protivnika koji je nanizao sedam uzastopnih pobjeda što govori o njegovoj snazi. Ipak, i mi imamo jako dobru ekipu te će sigurno utakmica biti zanimljiva te se nadam i za nas dobrom rezultatu.

Izvor: 3101