Sport 28.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

Ponosni trener Drago Naranđa

Mali broj Međimuraca zna da je Drago Naranđa iz Čakovca, instruktor Međimurskog nogometnog saveza, i trener ženske nogometne reprezentacije Hrvatske. U kratkom razgovoru u svezi toga on nam je rekao:
- Evo nakon pobjede naše muške reprezentacije i plasmana u Brazil i mi koji smo u ženskom nogometu imamo isto kvalifikacije za svjetsko nogometno prvenstvo koje će biti u Kanadi 2015. U kvalifikacijama igramo s reprezentacijom Njemačke koje su višestruke europske i svjetske prvakinje, dakle ždrijeb nas nije mazio, rekao je naš sugovornik. Za one koji ne prate te rezultate, rekao je kako je već odigran prvi susret u Njemačkoj gdje su naše reprezentativke izgubile s 4:0, a da je uzvrat na rasporedu u srijedu 27. studenog u Osijeku.
- Mislim kako je to vrijedan rezultat i mi se njime, unatoč porazu, ponosimo, jer su naše protivnice u tim kvalifikacijama pobijedile Rusiju s 9:0, a Sloveniju čak s 13:0. Budući da sam ja trener te reprezentacije bilo bi dobro da međimurska javnost zna za taj podatak i događaj u Osijeku, rekao je ponosno.

Mladen Grubić

Izvor: 3057