Sport 18.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

Predsjednik Turopoljac zabranio davanje izjava

Neplanirani i nepotrebni poraz te slaba igra s Croatiom Sesvete izazvali su protekli tjedan u čakovečkom prvoligašu niz neočekivanih situacija. Već u ponedjeljak na redovnoj konferenciji za novinare predsjednik kluba Darko Turopoljac osobno je zabranio davati izjave svima u klubu (!?), od Uprave i stručnog stožera do igrača. Istovremeno je osobno prvi tu zabranu prekršio i u Zagrebu se razmetao ne baš za klub dobrim izjavama. Najavio je i sjednicu uprave za protekli četvrtak, koja bez ikakvog obrazloženja nije održana, navodno je održana sinoć (ponedjeljak). Valjda se nakon sramotnog poraza s Croatiom Sesvete čekala utakmica s Osijekom da se obznane odluke.
Neslužbeno doznajemo da među pojedinim članovima Uprave vlada nezadovoljstvo radom struke, ali i pojedinih iz kluba i uprave, što bi također trebalo biti riješeno. Ukratko, u klubu umjesto da u situaciji u kojoj se nalaze, a ona nije baš povoljna, djeluju prema javnosti transparentno i javno, mnogo toga rade “iza zatvorenih vrata”. Kad smo predsjednika Turopoljca pitali o čemu će se raspravljati na sjednici Uprave dobili smo vrlo šturi odgovor: ‘O stanju u klubu’.
A zbog visokog snijega došlo je u pitanje i odigravanje utakmice s Osijekom, pa su ga s travnjaka čistili pojedinci iz uprave, djelatnici Ekoma i mladi iz Škole nogometa Međimurje-Čakovec. (J. Freiler)

Na prodaju web stranica NK-a Međimurje!

Nakon više od sedam mjeseci čekanja da hrvatski prvoligaš, Nogometni klub “Međimurje”, podmiri cjelokupan iznos fakture za izradu web stranice, internetski portal eMedjimurje.hr odlučio je javno putem oglasnika prodati kompletnu web stranicu za koju je napravljena administracija s modernim dizajnom. Putem oglasnika Njuškalo.hr prodaje se za iznos od 3.500 kuna. U ovom trenutku, NK “Međimurje” je jedini prvoligaški klub, uz Croatiju Sesvete, bez svoje web stranice.
HAMONAJČEVA OBEĆANJA
Dečki iz portala vele:
- Dosta dugo nas navlače da će podmiriti iznos, direktor kluba Stjepan Hamonajec stalno je govorio da će biti plaćeno idući tjedan, a sad ispada da se taj idući tjedan razvukao na više od sedam mjeseci uzaludnog čekanja. Izradu web stranice je inicirao sportski direktor Miljenko Dovečer, koji se kad je web stranica ugledala svijetlo dana, jednostavno povukao iz svega toga. Ukoliko ne prodamo web stranicu putem oglasnika, pokušat ćemo dogovoriti nadalje plaćanje sa NK “Međimurjem”, za čiji dogovor sumnjamo da će biti realiziran. Na jadne grane je spao taj naš prvoligaš, najbolje je da se ugasi klub na deset godina, počne raditi s djecom, i da u tom vremenskom periodu vrijeme pregazi dosadašnje vodstvo kluba, kako bi transparentni Međimurci zajedno sa međimurskim igračima podigli prvoligaš kojeg se nitko neće sramiti, zaključuje ogorčeno vodstvo portala eMedjimurje.hr. (e)

Izvor: 2864