Sport 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

Predstavljen "Tenis magazin"

Tradicionalno početkom godine u Tenis klubu Franjo Punčec Čakovec održali su konferenciju za novinare na kojoj su predstavnike „sedme sile“ upoznali s klupskim aktualnostima tijekom protekle 2012. godine, planovima za 2013. a predstavljen je i „Tenis magazin“ TK Franjo Punčec, klupsko glasilo s mnogo podataka, fotografija, s mnoštvom aktualnosti iz klupskog života, s mnogo statističkih i tehničkih podataka.
Danas klub u svojim redovima okuplja 300-tinjak članova svih dobnih skupina, od polaznika škole tenisa, rekreativaca, do uspješnih natjecatelja. Klub djeluje na 8 kvalitetnih zemljanih terena u klupskim prostorima sa svim pratećim sadržajima koji omogućuju organizaciju najzahtjevnijih teniskih priredbi. Sve to klub svrstava među najorganiziranije teniske sredine u Hrvatskoj, a po odličnoj organizaciji niza međunarodnih turnira poznat je i u Europi i svijetu. Iva Mekovec, Ema Mikulčić i Ena Babić trenutno su najistaknutije mlade predstavnice kluba s evidentnim rezultatima i titulama državnih prvakinja, poznate van granica Hrvatske, seniorska momčad natječe se uspješno u 2. ligi, da dalje ne nabrajamo.
Sve ove aktivnosti planiraju se održati i u ovoj godini, još će se više pažnje posvetiti radu s mladima, još bolje urediti klupski prostori, dovršiti postupak legalizacije objekta. O svim aktivnostima brigu vodi agilna uprava na čelu s predsjednikom Josipom Sabolekom i direktorom Bojanom Ružićem, klub unatoč opće poznatih teškoća u sportu za sada još nema financijskih problema, sve to zahvaljujući velikom entuzijazmu, štednji i brojnim sponzorima. Na žalost, ove je godine klub napustila mlada Iva Mekovec i prešla u TK Donji Miholjac, dobar pak rad s mladima uskoro najavljuje nova teniska imena tako da je klupska budućnost i dalje osigurana i sigurni smo da će se o uspjesima čakovečkog kluba i dalje slušati.

J. Freiler

Izvor: 3022