Sport 12.12.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

Priznanja Gimnaziji, OŠ Nedelišće i Željku Jagecu

U Savezu školskih sportskih klubova Međimurja na kraju godine imaju pravo na zadovoljstvo, veseliti se i biti ponosni. Ne samo zbog velikog broja evidentnih rezultata školskog sporta u Međimurju, regiji i Hrvatskoj nego i priznanjima koja su im za to dodijeljena. Temeljem zaključka sa sjednice IO-a Hrvatskog školskog sportskog saveza održane u Zagrebu 8. prosinca, a povodom 5. godišnjice uspješnog djelovanja ove sada sve poznatije asocijacije školskog sporta, 22. prosinca u zagrebačkom Hotelu Panorama dodijelit će se posebne nagrade - priznanja najboljim Školskim sportskim klubovima Hrvatske - po jedna za srednje i osnovne škole i 3 zaslužnim djelatnicima u školskom sportu.
U kategoriji srednjih škola nagradu za najuspješniju srednju školu dobila je Gimnazija Čakovec - ŠŠD Gimnazijalac sa 174 osvojena boda. U kategoriji osnovnih škola nagradu za najuspješniju osnovnu školu dobila je Osnovna škola Nedelišće - ŠD Pume sa 133 osvojena boda. U kategoriji zaslužnih djelatnika u školskom sportu nagrade su dobili: Jadranka Duvančić - profesorica TZK u Gimnaziji Vladimir Nazor Zadar, Ljiljana Turina Bujanović - profesor TZK u OŠ Brajda Rijeka i Željko Jagec - profesor TZK u OŠ Nedelišće.
Sve nagrade biti će podijeljene temeljem bodovanja pobjeda na županijskim sportskim natjecanjima, nastupima i uspjesima na poluzavršnim i završnim natjecanjima Državnog prvenstva ŠŠK Republike Hrvatske i uspjesima na međunarodnim školskim sportskim natjecanjima, sve u razdoblju od 2007. - 2011. godine.
Natjecanja u školskoj godini 2011./12. počinju ovih dana županijskim natjecanjima.
Josip Freiler

Izvor: 2955