Sport 10.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

REKREACIJA: Međimurke ponovo najbolje u Hrvatskoj

U organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” i ženske sportske rekreacije Ivankovo koje se nalazi u Vukovarsko-srijemskoj županiji, održan je 6. hrvatski festival sportske rekreacije žena. Dvadesetak ekipa iz cijele Hrvatske natjecalo se u sportskim igrama viseća kuglana, pikado, bacanje loptice u koš, vođenje lopte rukom, vođenje lopte nogom i gađanje kolutima. Međimursku županiju zastupale su ekipe iz Mačkovca, Macinca, Male Subotice, Pribislavca, Donje Dubrave, Plešivice i dvije ekipe iz Murskog Središća.
Prva tri mjesta u pojedinim disciplinama osvojile su sljedeće ekipe: vođenje lopte nogom: Mursko Središće I, Pribislavec, Ogulin, vođenje lopte rukom: Mursko Središće I, Pribislavec, Mala Subotica, viseća kuglana: Plešivica, Donja Dubrava, Macinec, bacanje loptice u koš: Mursko Središće I, Mursko Središće II, Pribislavec, pikado: Ogulin, Pribislavec, Zadar-Jazine, bacanje koluta: Mursko Središće I, Mačkovec, Pribislavec.
U sveukupnom plasmanu u prvih deset plasirale su se sve ekipe iz Međimurja. Prvo mjesto osvojila je ekipa iz M. Središće I, drugo mjesto ekipa iz Pribislavca i treće mjesto ekipa iz Donje Dubrave.

Izvor: 2850