Sport 13.05.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:22.

REKREACIJA: Nepobjedive Pribislavčanke

Na 13. međimurskom turniru u odbojci za rekreativke, koji je u subotu odigran u dvorani OŠ Mursko Središće, sudjelovalo je 11 ekipa iz cijelog Međimurja (Čakovec 2 ekipe, Donja Dubrava, Kotoriba, Mačkovec, Mala Subotica, Mursko Središće, Pribislavec 2 ekipe, Sveta Marija i Šenkovec). Prije početka okupljene rekreativke pozdravili su Nada Palaš, predsjednica USR Sport za sve M. Središće, Dražen Srpak, zamjenik gradonačelnika Murskog Središća, Štefica Korunić, predsjednica MSSR, dok je turnir otvorenim proglasio Matija Posavec, zamjenik župana Međimurske županije.
Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe i igrale su svaka sa svakom. Pobjednice grupa igrale su za prvo i drugo mjesto dok su drugoplasirane ekipe iz grupa igrale za treće mjesto. Ukupno je odigrano 25 uzbudljivih i neizvjesnih utakmica koje su sudili Darko Novak i Valentin Šipuš. I ove godine u finale su se plasirale ekipe Donje Dubrave i Pribislavec I, a titulu najboljih rekreativki Međimurja opet su zasluženo osvojile igračice Pribislavca. Treće mjesto osvojila je prva ekipa Čakovca koja je bila bolja od Mačkovca.
Turnir je održan pod pokroviteljstvom grada Mursko Središće, a u organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije Sport za sve i USR Sport za sve Mursko Središće. Proglašenje pobjednika i podjela priznanja i pehara održano je u restoranu “Ilonka” u Murskom Središću, a druženje rekreativki uz dobru glazbu, ples i veselje potrajalo je duboko u noć.
Valentin Šipuš

Izvor: 3029