Sport 21.02.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

REKREACIJA: Palovčanke za primjer

U hotelu “Panorama” u Zagrebu u povodu obilježavanja „Dana sportske rekreacije Hrvatske“ (8. veljače) održana je manifestacija dodjele priznanja i nagrada za postignute rezultate u području sportske rekreacije i dodjele Godišnjih nagrada za razvoj sportske rekreacije “Mirko Relac” za 2012. godinu. Manifestacija je okupila predstavnike „Sporta za sve“ iz cijele Hrvatske.
Za izuzetan rad i dugogodišnji doprinos u razvoju sportske rekreacije u svojoj sredini na nivou Republike Hrvatske u kategoriji udruga građana, godišnja nagrada za 2012. “Mirko Relac” dodijeljena je UDRUZI ŽENA „PALOVČANKE“ iz PALOVCA. Nagradu je preuzela predsjednica Udruge žena Danica Glad. Za životno djelo nagrada je dodijeljena prof. dr.sc. Stjepanu Heimeru koji dugi niz godina surađuje s Međimurskim savezom sportske rekreacije „Sport za sve“.
U kategoriji dodjele godišnjih priznanja za aktivnosti na lokalnoj razini „Igre za sve“ za postignute rezultate u raznovrsnosti programa priznanje je dodijeljeno GIMNASTIČKOM KLUBU „MARIJAN ZADRAVEC MACAN“ ČAKOVEC, a za kontinuitet u raznovrsnosti i kvaliteti programa i broju obuhvaćenih sudionika na razini Županije priznanje je dodIjeljeno MEĐIMURSKOM SAVEZU SPORTSKE REKREACIJE „SPORT ZA SVE“.
Priznanja za uspješnu organizaciju i provedbu sportsko-rekreacijskih natjecanja i aktivnosti „Sport za sve“ na lokalnoj razini u 2012. godini dodijeljena su udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Mursko Središće, udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Mala Subotica, društvu sportske rekreacije „Sport za sve“ Ferketinec, udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Mačkovec, udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu, udruzi sportske rekreacije „Sport za sve“ Plešivica, udruzi građana „Gardruža“ Gardinovec i Domu za starije i nemoćne osobe Čakovec. Najviše nagrada i priznanja na nivou Hrvatske osvojile su članice MSSR „Sport za sve“. (m.v.)

Izvor: 3017