Sport 16.07.2018. 09:43. Zadnja izmjena: 16.07.2018. 09:43.

Završnica KUPA

Ribolov: Pozderec pobjednik, njegova sestra Ivana druga

Od 29. lipnja do 1. srpnja na vodi Bara Budakovac u blizini Virovitice održana je Završnica kupa Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza za kadetske kategorije u disciplini Lov ribe udicom na plovak. SRK Klen Sveta Marija na Kupu je bio zastupljen s ekipom kadetkinja i ekipom kadeta. I na ovom Kupu postignuti su vrlo dobri rezultati, ako uzmemo u obzir da su neki od natjecatelja nastupili po prvi put. U kategoriji kadetkinje nastupilo je 13 ekipa.

Ekipa SRK Klen u sastavu: Ivana Pozderec, Lana Picer i Lana Komorski zauzela je vrlo dobro 5. mjesto. Osvojene su 3 sektorske medalje. Prvi put je za ekipu nastupila Lana Komorski. U kategoriji kadeta nastupilo je 19 ekipa, ekipa SRK Klen je osvojila 9. mjesto a nastupali su Karlo Mandlin, po prvi put, Luka Pozderec i Dino Slaviček. Luka je osvojio dvije sektorske medalje.

Prvak Luka Pozderec

U pojedinačnoj kategoriji kod kadeta je nastupilo 57 natjecatelja. S dva prva mjesta i dva boda te ulovljenom težinom od 7424 grama Luka Pozderec je pojedinačni pobjednik ovog Kupa. Dino Slaviček je bio 37., a Karlo Mandlin 44. U pojedinačnoj kategoriji kod kadetkinja je nastupilo 39 natjecateljica. S jednim prvim i jednim trećim mjestom i ukupno 3 boda te ulovljenom težinom od 4752 grama Ivana Pozderec je viceprvakinja ovog Kupa.

Lana Picer je jako blizu bila medalji, na kraju je zauzela vrlo dobro 7. Mjesto, dok je Lana Komorski bila 27. Kapetan kadeta je bio Dragutin Peter, a kadetkinja Ivan Orehovec. SRK Klen se zahvaljuje na suradnji s roditeljima i ostalom pomoćnom osoblju koji su sudjelovali i pomagali na ovom natjecanju.

Kadetkinje Klena