Sport 14.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

RK MKA*IPC: Josip Borković novi/stari trener

Kratko je trajao zasluženi odmor rukometaša MKA*IPC-a. Od proteklog su petka ponovo u punom pogonu, počeli su s pripremama za drugi dio prvenstvene sezone, koja počinje 6./7. veljače gostovanjem u Bjelovaru. Cijeli će tijek priprema Čakovčani odraditi u dvorani Graditeljske škole gdje će svakodnevno trenirati, pritom odigrati i nekoliko prijateljskih-kontrolnih utakmica.
Na okupu je ostao isti igrački kadar iz prvog dijela prvenstva koje su Čakovčani završili na visokom, odličnom 3. mjestu. To znači: Sladoljev, Lončar i Hamonajec – vratari, Crnić, Krajner, Ćavar, Balog, Vidaković – krila, Varga, Karačić, Pašalić, Barić, Petek, Pažin, Herman, Rodik, Jelinić – vanjski igrači, te Mesarić, Turk i Zadravec – pivoti.
Do jučer (ponedjeljak) s njima je radio kondicijski trener Miljenko Vidović, tu su i neizostavni tehniko Franjo Patafta i pomoćni trener Marijan Piknjač. Predsjednik Kavran nam je kratko rekao:
- Najvažnije je da je na okupu ostala kompletna momčad iz jesenjeg dijela prvenstva, važno je da nas u proljeće zaobiđu ozljede, da nam podrška iz gledališta bude još veća nego je bila do sada, da na kraju, iako će biti teško, zadržimo mjesto u vrhu tablice i osiguramo u novoj sezoni igranje u Europi, također da i suđenje bude bolje i realnije nego je bilo do sada. I da odnos odgovornih za sport bude bolji nego je bio do sada, da i u kupu dođemo što dalje.
Za kraj evo i rasporeda pripremnih utakmica do nastavka prvenstva: 16. siječnja Varteks di Caprio u Čakovcu, 23. siječnja turnir u slovenskoj Gorišnici, 27. siječnja Varteks di Caprio u Varaždinu te 1. veljače u Čakovcu s reprezentacijom Katara.
Josip Freiler

POSLJEDNJA VIJEST
Josip Borković novi/stari trener
Neposredno pred zaključenje našeg lista iz čakovečkog su premier ligaša obznanili da će momčad preuzeti donedavni trener, Josip Borković. Više pojedinosti klub će obznaniti na konferenciji za novinare u četvrtak. (jf)

Izvor: 2855