Sport 06.07.2018. 13:39. Zadnja izmjena: 06.07.2018. 13:39.

ŽRK Zrinski - mlad

Rukomet: Dobar rezultat najmlađih Čakovčani u Đurđevcu

Ženski rukometni klub Đurđevac ovih je dana vrlo dobro organizirao turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2008. i 2009.godine. Na turniru jer nastupilo 11 ekipa iz Bosne i Hercegovine i hrvatske, preko stotinjak mladih. Među njima u kategoriji djevojčica rođenih 2008.godine i mlađih i ekipa ŽRK Zrinskog Čakovec pod vodstvom trenerice Ljubice Vrbančić.

Mlade igračice čakovečkog kluba na kraju su osvojile vrlo dobro 2.mjesto na turniru, igrale su dobro, imale podršku brojnih roditelja,a postigle su slijedeće rezultate: - U skupini su pobijedile ŽRK Đurđevac/plavi 12:6, ŽRK Dubicu iz Kozarske Dubice 13:4 i ŽRK Lipik 12:1. Iza toga u polufinalu su bile bolje od vršnjakinja ŽRK Bjelovara 6:5, a u finalu su poražene od domaćeg sastava ŽRK Đurđevca/crveni 8:3. Igrao je slijedeći sastav: Kristina Goričanec proglašena najboljom golmanicom turnira, Ivana Jalušić, sestre Ela i Tena Blagus, Simona Rubin, Josipa Jarni, Marta Doležaj koja je s 22 postignuta gola bila najbolji strijelac turnira, Rahela Varga i Leona Novak.

Za kraj i podatak da je tijekom proteklog tjedna ŽRK Zrinski u dvorani 2.OŠ-e Čakovec bio uspješan organizator rukometnog kampa za djevojčice u okviru akcije Zajednice sportova grada Čakovca – „Svaki tjedan sport jedan“. Voditelj kampa bio je trener ŽRK Zrinskog Goran Mrđen, donedavni izbornik hrvatske ženske reprezentacije, a s brojnim mladima uspješno su radili i treneri Goran Vuk i Davor Varga.