Sport 20.05.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:22.

RUKOMET: Reprezentativke

1. LIGA (M)

Izjednačeno

MEĐIMURJE - OSIJEK 29:29
Čakovec - dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 60. Suci: Matić i Zečević (oba Zagreb).
Međimurje: Horvat, Kovačević, Sklepić 3, Potočnjak 1, N. Petek 2, Toplek, Levak, Hutinec 1, Bedić, Bašek, Škrobar 10, N. Petek 11 (6),Zvonarek 1. Trener: Ivica Haček
Neriješen ishod najrealniji je ishod ove zanimljive utakmice gdje je svih 60 minuta bilo rezultatski izjednačeno, gdje su se momčadi izmjenjivale u vodstvu koje nije prelazilo 2 razlike. Bliže pobjedi međutim bili su domaći, jer su uvijek kada su vodili 2 razlike propustili zbog grešaka vodstvo povisiti. Osječani su to na kraju iskoristili, čak u zadnjoj minuti vodili 29:28, Čakovčani pak su izjednačili, a 5 sekundi pred kraj oni mogli postići pobjedonosni pogodak.
• Ovom utakmicom Čakovčani su se, ako se nešto u zadnji čas ne dogodi, oprostili od nastupa u 1. ligi, šteta da i na nekim drugim utakmicama kao s Osijekom nisu igrali tako dobro i borbeno, sigurno bi bili bolje plasirani i ostali prvoligaši. Sada je na potezu uprava da kroz pauzu u prvenstvu povuče prave poteze kako dalje u 2. ligi i kako se što prije vratiti među prvoligaše gdje je Čakovčanima po kvaliteti i tradiciji mjesto.

IZ ŽRK-a “ZRINSKI” ČAKOVEC

Čakovčanke u reprezentaciji

U Ivanić Gradu se proteklog vikenda na kratkotrajnim kontrolnim pripremama, pred nekoliko sljedećih akcija od kojih je nastup na Europskom kadetskom prvenstvu prioritet, okupila ženska kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske. Na spisku izbornice kadetske reprezentacije Lidije Bojić-Čačić bile su i igračice čakovečkog ŽRK-a Zrinski Stela i Paula Posavec te Hana Laptoš, također i pričuve Nikolina Zadravec i Ira Resman. Hana Laptoš i Ira Resman nove su reprezentativne kandidatkinje, a sestre Posavec i Zadravec reprezentativke otprije.
U klubu su nakon plasmana u Prvu ligu počele aktivnosti oko što bolje organizacijsko-financijske situacije, naravno i oko stručnog i igračkog kadra, sve to da se spremno dočeka početak nove sezone. Istovremeno očekujemo da odgovorni u klubu o tijeku svih ovih aktivnosti što prije i bolje upoznaju sportsku i rukometnu javnost čija će im potpora i te kako dobro doći u ovim za sport i ne samo za sport teškim vremenima.

Josip Freiler

Izvor: 3030