Sport 31.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

RUKOMET (Ž): Dva susreta s Makedonijom

Od četvrtka se u SGC-u Aton u Nedelišću intenzivno pripremaju pod vodstvom izbornika Zdravka Zovka rukometašice Hrvatske uoči dva susreta s reprezentacijom Makedonije u okviru kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo krajem godine u Norveškoj i Danskoj. Prvi je na rasporedu u srijedu 31. ožujka u Skopju, uzvrat u subotu 3. travnja u Čakovcu (dvorana Graditeljske škole, 18 sati, uz prijenos na HTV 2). Organizator susreta u Čakovcu je Zajednica sportova Međimurja, čiji je posebno formiran Organizacijski odbor završio sve pripreme. Biti će to nakon Svjetskog prvenstva 2003. godine, čiji se dio igrao i u Čakovcu, najvažniji rukometno-sportski događaj u Čakovcu i Međimurju. Ulaznice u pretprodaji su po 30 kuna.
U ime Međimurske županije dožupan Matija Posavec poželio je našim igračicama stručnom vodstvu ugodan boravak u Međimurju, te da zabilježe pobjede. O organizaciji velik broj novinara obavijestio je Miljenko Topličanec, predsjednik Zajednice sportova Međimurja, a izbornik Zdravko Zovko naglasio:
- Pripreme se odvijaju po planu, nema ozlijeđenih, dobro se radi, zahvaljujem domaćinu na gostoprimstvu i idealnim uvjetima za rad. Odužit ćemo im se s dvije pobjede, u Čakovcu nadam se pred punim gledalištem, i time osigurati nastup na EP krajem godine.
Josip Freiler
Snimio Z. Premuš

Izvor: 2866