Sport 27.01.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

RUKOMET: Zvonko Kerman predsjednik RK "Nedelišća"

U prostorima Općine Nedelišće održana je izborna Skupština Rukometnog kluba Nedelišće, člana Treće lige sjever, kojoj je nazočio velik broj prisutnih, članova Skupštine, dosadašnjih članova upravnih organa i simpatizera kluba. Čiji pak su doneseni zaključci i planovi vrlo realni i ostvarivi.
Prihvaćeno je izvješće o proteklom četverogodišnjem mandatnom razdoblju s posebnim osvrtom na 2010. godinu koje je podnio Željko Horbec, dosadašnji uspješni predsjednik kluba, zadnjih 12 godina mandata. Kojemu su svi nazočni zahvalili na trudu i zalaganju u dosadašnjem vođenju kluba, istovremeno izrazili uvjerenje da će i dalje biti aktivan u radu i pomagati klubu u postizavanju još evidentnijih rezultata.
Za novog je predsjednika kluba u idućem četverogodišnjem mandatnom razdoblju izabran poznati gospodarstvenik Zvonko Kerman iz Nedelišća, a na njegov prijedlog za nove članove Izvršnog od bora izabrani su: Lora Crnčec zadužena za rad s mladim selekcijama kluba, Nataša Vrček koja će voditi brigu kao blagajnik o financijama kluba, Željko Špiranec, Miro Biber u buduće novi tajnik kluba, Željko Posavec kao koordinator svih ekipa u klubu, te Goran Vuk trener prve ekipe. Izabran je i novi Nadzorni odbor: Danijel Peculaj, Samir Numanović i Ljiljana Škvorc, a obavezno treba spomenuti klub nije imao nikakvih financijskih dubioza.
Iz realnog i ostvarivog programa za 2011. godinu spominjemo da će se posebna briga posvetiti radu s mladima, dvije su ekipe već formirane i uskoro počinju s radom te da će se uskoro organizirati sastanak s svim ostalim međimurskim klubovima na temu razvoja međimurskog rukometa i veće i bolje suradnje nego je do dosadašnja. Šteta da Skupštini nije bio nazočan nitko iz Međimurskog rukometnog saveza, nazočio joj je međutim načelnik Općine Nedelišće Mladen Horvat koji je pohvalio rad i rezultate kluba i obećao pomoć Općine u granicama trenutnih mogućnosti oko izvršenja i po njemu realnog programa rada. Koji će s rezultatima biti još bolji i evidentniji, posebno s razloga što su i uvjeti mnogo bolji nakon što je Nedelišće dobilo moderni i funkcionalni, novi Gimnastički centar Aton u sklopu kojega je i reprezentativna rukometna dvorana.
Josip Freiler

Izvor: 2909