Rukomet 13.11.2017. 11:39. Zadnja izmjena: 13.11.2017. 11:45.

Rukomet

1. LIGA RUKOMETAŠICA Zrinskice bez bodova

IVANIĆ           29

ZRINSKI        26

Ivanić Grad - sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Grubor i Žepčan (oba Poreč)

ZRINSKI: Žvorc, Kozjak, Vuić, Lukić 1, Laptoš, Senčar, Pajić, Polak, M. Balić 2, Resman, Grubišić 5, Car 5, Vukojević 5, K. Balić, Šestak, Gavrić 8. Trener Goran Mrđen

Čakovčanke sigurno nisu očekivale poraz na gostovanju u Ivanić Gradu. Pobjedom bi znatno poboljšale položaj na tablici, zauzimale mjesto u samom vrhu, ovako im nakon ovog neplaniranog poraza i gubitka bodova do kraja prvog dijela prvenstva predstoji borba za svaki bod.

  • Prvi susret i pokušaj osvajanja domaćih bodova je već u subotu u Čakovcu sa zagrebačkom Trešnjevkom.

U Ivanić Gradu je dobro počelo, vodile su Čakovčanke 8:4 i stale pa su domaće do kraja poluvremena preokrenule rezultat i na odmor one otišle vodstvom 14:13. To su vodstvo u drugih 30 minuta povećale  na +3 i tu razliku održale do kraja te se veselile i one pomalo neplaniranoj pobjedi i važnim bodovima. Da su Čakovčanke realizirale bar neke od 4-5 zicera, da nisu promašile čak 4 sedmerca rezultat bi sigurno bio bolji i na kraju u njihovu korist. Slično razmišljanje imao je i trener Goran Mrđen: - Kad je trebalo prelomiti utakmicu i rezultat, promašaj 3-4 zicera, nismo imali adekvatne zamjene, posebno na poziciji vanjskih, a one koje su igrale umorile su se i na kraju neplanirani poraz.