Rukomet 20.02.2018. 07:17. Zadnja izmjena: 20.02.2018. 07:19.

Rukomet

2. HRL SJEVER: Nastavak pobjedničke serije Čakovčana

  • Preložanci zaustavljeni u Dubravi

DUBRAVA II      42

PRELOG   31

Zagreb - SD Dubrava. Gledatelja 50. Suci: Češi i Županić.

PRELOG: Kolarek, D. Bogović 6, P. Bogović, Krajner 7, Novosel 5, Novak, Mikec, Lončarić, Kočet, Matijević, Sermek 1, Zadravec 4, Belić 7, Koprivec. Trener Alan Belko.

Poraz rukometaša Preloga u Zagrebu kod ekipe Dubrave II s kojim im je i prekinuta serija pobjeda. Preložani su na samome početku utakmice vodili da bi domaćin preokrenuo rezultat i stalno vodio do kraja susreta i ostvario visoku pobjedu. (Zlatko Premuš)

  • Nedelišće poraženo od ZG Dubrave

NEDELIŠĆE       23

ZG DUBRAVA   26

Nedelišće – Dvorana NGC-a Aton. Gledatelja: 50. Suci: Cingesar i Mraz (oba Varaždin).

NEDELIŠĆE: J. Zebec, Bakač 1, Raguž 3, Bedić 1, Topličanec, Obadić, Car 1, Farkaš 7, Sklepić 1, Goričanec 3, Slaviček 1, Škvorc 3, M. Zebec 1, Batković 1. Trener: Nebojša Buvač.

Domaći su mogli rezultatski bolje proći uz samo malo bolju koncentraciju i efikasnost u odlučujućim momentima, posebno u završnici susreta. Nadoknadili su prednost gostiju iz prvog dijela susreta (16:11), u zadnjih desetak minuta kod vodstva gostiju +2 nisu iskoristili nekoliko prilika za povoljniji ishod i gosti su na kraju bili ti koji su se veselili važnoj pobjedi. Domaće pak sada čeka novo i teško iskušenje, gostovanje u Varaždinu kod druge ekipe premier ligaša Varaždina 1930. koju su u prvom dijelu u Nedelišću pobijedili. (J. Freiler)

  • Nastavak pobjedničke serije Čakovčana

RUGVICA  29

ČAKOVEC 42

Rugvica – Sportska dvorana. Gledatelja: 20. Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Davor Rendulić (Kutina).

ČAKOVEC: Marciuš, Kovačević, I. Horvat, Hozjan 2, Srnec 10, E. Horvat 3, N. Petek 2, Čapalija 1, Tkalčec 1, Horvatić 5, Gradiščaj 3, Dvanajščak 4, Sklepić 6, Korent 1, Radiković 2, Herman 2. Trener: Josip Borković.

Nastavak pobjedničke serije Čakovčana. Novi važni gostujući bodovi s gostovanja u Rugvici i dalje ih „drže“ u borbi za najviši plasman. Igrali su vrlo dobro, domaći su samo na početku uspjeli kratko parirati. Nakon nekoliko dobrih obrana Marciuša, od 15. minute  do kraja poluvremena igrači trenera Borkovića stvorili su dobru razliku i na odmor otišli vodstvom 19:13. Početkom drugog poluvremena to su vodstvo brzo povećali na 10 razlike, a iza toga do kraja susreta kontrolirali igru i rezultat koji je u 60. minuti „narastao“ na čak +13. Time da su igrali svi iz zapisnika, svi osim trojice vratara bili su i strijelci i iskoristili pruženu priliku da pokažu dobru igru i zalaganje. Nadamo se da će tako nastaviti i u subotu kada su domaćini momčadi Trnovca kojima duguju revanš za nezasluženi poraz u prvom dijelu prvenstva. (J. Freiler)