Rukomet 08.05.2018. 22:39. Zadnja izmjena: 08.05.2018. 22:43.

Rukomet

2. LIGA-SJEVER (M): Nedelišćani ispali, Preložani prvaci, Čakovčani treći

Dubrava II - Nedelišće  34:27

Zagreb - dvorana Dubrave. Gledatelja: 100. Suci: Huremović (Petrinja) i Matejaš (Lipovljani).

Nedelišće: Obadić, Bakač 6, Raguž 1, Farkaš 4, Goričanec 6, Škvorc 7, Bratković 3. Trener Nebojša Buvač

Prvenstvenu sezonu rukometaši Nedelišća završili su porazom. U Zagreb su otputovali sa svega sedam igrača pa su domaći već u prvom dijelu susreta stekli nedostižnu rezultatsku prednost od +7 razlike. Ista je razlika bila i na kraju susreta, u drugom su poluvremenu gosti igrali nešto bolje, nedovoljno za bolji konačni rezultat. Tako su Nedelišćani završili na posljednjem mjestu prvenstvene tablice i u idućoj će sezoni igrati nadamo se vodeću ulogu u 3. ligi.


Prelog - Rugvica  38:29

Prelog - školska sportska dvorana, gledatelja 200. suci Magić i Špiranec

Prelog: Kolarek, D. Bogović 2, P. Bogović 3, Krajner 14, Novosel 2, Novak 1, Mikec 1, Lončarić, Kočet 5, Matijević 1,Sermek 1, Zadravec 6, Belić 2, Koprivec. Trener Alan Belko • Opširnije o utakmici i o novim prvacima lige na str. 38.


Čakovec - Dugo Selo  34:32

Čakovec - dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 150. Suci: Matija Cingesar i Mario Mraz (oba Varaždin).

Ćakovec: Kovačević, Srnec 3, Horvat 2, Petek 3, Čapalija 1, Tkalčec 1, Hozjan 2, Gradiščaj 3, Dvanajščak 2, Marciuš 1, Sklepić 6, Toplek 8, Radiković 2, Lacić, Herman i Hajdarović (koji je u predhodnom susretu u Ivancu odličnim obranama u mnogome zaslužan za pobjedu Čakovčana). Trener Josip Borković

Utakmica s koje će se pamtiti samo rezultat i pobjeda domaćih. Koji su ovaj put igrali slabo, posebno u prvom dijelu kada su morali nadoknađivati vodstvo gostiju od čak 6 razlike. Promašaja tijekom cijelog susreta nismo uspjeli izbrojiti, promašena su i dva udarca sa sedam metara, obrana nije funkcionirala, slabo se je trčalo. A bez toga nema povoljnog rezultata.

U drugom dijelu poluvremena nešto bolje što se na kraju isplatilo i pobjedom je zaključena prvenstvena sezona. Prije početka susreta minutom šutnje odana je počast prerano i iznenada preminulom rukometnom djelatniku, nekad dobrom rukometašu i treneru Robertu Topleku.