Rukomet 04.10.2016. 10:19. Zadnja izmjena: 04.10.2016. 10:24.

2. HRL - sjever (M)

Čakovčani gostovali u Ludbregu i zabilježili pobjedu s pet bodova razlike

LUDBREG MB – ČAKOVEC 23:28 (13:12)

LUDBREG – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Gagula i Zorko (oba Zagreb).

ČAKOVEC: Marcijuš, Paler, Kovačević, Bratković 1, Škrobar 6, Toplek 3, Balog 6, Horvatić 5, Petek 2, Gradiščaj, Tkalčec 2, Dvanajščak 2, Bedić, Pintarić, Radiković 1. Trener: Josip Borković.

Vrlo dobrom, efikasnom i odgovornom igrom, posebno u završnici susreta, Čakovčani su zabilježili važnu pobjedu, a obzirom da je ostvarena na gostovanju, bodovi duplo vrijede.

U prvih 30 minuta igralo se, kako se u rukometu kaže, gol za gol, što je završilo golom prednosti za domaće (13:12). Izjednačeno je bilo do sredine drugog poluvremena, s tim da su početkom istoga domaći vodili i s 2 gola razlike. Petnaestak minuta pred kraj susreta bilo je još uvijek neizvjesno (18:18). Iza toga Čakovčani su se razigrali, obrana je do kraja odigrala bez greške, a u napadu je razlika rasla i narasla na +5 razlike.

Tu su razliku Čakovčani na čelu s efikasnim Škrobarom, Balogom i Horvatićem održali do kraja susreta i onda se svi opravdano veselili važnoj i zasluženoj pobjedi koja ih i dalje drži u samom vrhu prvenstvene tablice. Ovaj rezultat i pobjeda ohrabruju pred subotnji važni susret (dvorana Graditeljske škole 17 sati) s kvalitetnim sastavom Zagorice. Očekuje se ponovo i potrebita podrška iz gledališta.