Rukomet 26.02.2018. 23:21. Zadnja izmjena: 26.02.2018. 23:21.

Druga rukometna liga

Čakovčani i dalje neporaženi, prekinut niz poraza Nedelišća

ČAKOVEC – TRNOVEC 39:34 (20:17)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 150. Suci: Brodić i Hodžić (oba Zagreb).

ČAKOVEC: Marciuš, Kovačević, Horvat, Hozjan, Škrobar 1, Srnec 3, Čapalija, Petek 8, Tkalčec 3, Horvatić 6, Gradiščaj 2, Dvanajščak 3, Sklepić 3, Korent, Radiković, Herman 10. Trener: Josip Borković. 

Čakovčani nastavljaju s pobjedama, i dalje su neporaženi u drugom dijelu prvenstva. Revanširali su se Trnovčanima za nezasluženi poraz u Trnovcu u prvom dijelu prvenstva. Igrali su koliko im je trebalo za planiranu pobjedu. Cijeli su susret imali rezultatsku prednost, u nekim fazama bilo je i +7, a kada su se gosti rezultatski približili „ukazao se je“ na domaćem golu nesavladivi vratar Nikola Marciuš, obranivši nekoliko zicera i tri sedmerca i time do kraja „razoružao“ gostujući sastav. Slijedi lokalni derbi, gostovanje u subotu u Nedelišću kod tamošnjeg istoimenog sastava (dvorana Aton u 19 sati).

VARAŽDIN 1930 II – NEDELIŠĆE 28:29 (13:17)

VARAŽDIN – Sportska dvorana. Gledatelja: 50. Sutkinje: Ivana Koren (Koprivnica) i Vedrana Stančin (Botovo).

NEDELIŠĆE: Jakšić, Bakač, Topličanec, Obadić, R aguž 2, Bedić, Farkaš 6, Jarni, Car 1, Sklepić 4, Goričanec 4, Slaviček 4, Škvorc 2, Bratković 3, Zebec 3. Trener: Nebojša Buvač.

Konačno su i igrači Nedelišća prekinuli niz poraza, posebno tradiciju da ti porazi „dolaze“ u zadnjim minutama. Imali su uvjerljivo vodstvo nakon prvih 30 minuta (17:13), to vodstvo trajalo je do sredine drugog poluvremena. Kada su domaći iskoristili nekoliko njihovih pogrešaka, preokrenule rezultat i oni vodili 2-3 razlike. Gosti se nisu predali, izjednačili su rezultat i minutu pred kraj susreta  imali prednost 28:27.Koju su nekoliko sekundi pred kraj domaći anulirali na 28:28. Iza toga „scenarij“ utakmice EP-a Njemačka - Slovenija. Igrači Nedelišća krenuli su s centra, domaći ih na nedozvoljenoj udaljenosti ometali što su sutkinje  kaznile isključenjem njihovog igrača i sedmercem za Nedelišće koji je ovaj puta realiziran za veliko i opravdano veselje te pobjedonosni povratak u Nedelišće. Također i za optimizam pred domaći derbi s Čakovcem u subotu u 19 sati.