Rukomet 15.12.2016. 09:13. Zadnja izmjena: 15.12.2016. 09:18.

Druga rukometna liga sjever (M)

Čakovčani završili jesenski dio prvenstva uvjerljivom pobjedom protiv Siščana

ČAKOVEC – SISAK 38:29 (21:12)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 100. Suci: Davor i Zoran Lončar (oba Varaždin).

ČAKOVEC: Marciuš, Škrobar 6, Gradiščaj, Balog 5, N. Petek 3, Toplek 6, Horvatić, Tkalčec 2, Dvanajščak 8, M. Petek 7, Sklepić, Pintarić, Radiković 1. Trener: Josip Borković.

Na najbolji mogući način, uvjerljivom pobjedom, Čakovčani su završili prvi dio prvenstva. Bila je to jednosmjerna utakmica gdje dileme oko pobjednika ni u jednom trenutku nije bilo. Već nakon prvog poluvremena domaći su imali nedostižnu (+9) prednost (21:12) koju su u drugom poluvremenu unatoč nešto slabijoj igri u obrani održali. Mogli su, međutim, uz više ozbiljnosti i boljom obranom prema viđenome zabilježiti i uvjerljiviju pobjedu.

Protivnik im je omogućio da igraju ležernije i da takvom igrom dođu do pobjede. Ponovno je dobro branio Marciuš, mladi Dvanajščak i Toplek igraju sve bolje, dobro je igrao i Škrobar koji se vratio u momčad nakon ozljede. Ostali solidni.

Dobro je da je prvi dio prvenstva završen, da se do nastavka (4. veljače iduće godine) i susreta u Čakovcu s Petrinjom momčad konsolidira i dobro pripremi za teška iskušenja koja predstoje u odlučujućem dijelu prvenstva.