Rukomet 06.03.2017. 07:31. Zadnja izmjena: 06.03.2017. 18:51.

Mini rukomet

Čakovčanke pobjednice rukometnog turnira u Đurđevcu

U Đurđevcu je odigran međunarodni turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2007. godine i mlađe, nastupilo je 10 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, među njima i djevojčice ŽRK Zrinskog Čakovec. Čakovčanke su na kraju zasluženo osvojile naslov pobjednika i niz ostalih priznanja. Igrale su najbolje od svih sudionika turnira, posebno u odlučujućim utakmicama, a imale su i veliku podršku roditelja.

REZULTATI:  Prednatjecanje: Zrinski – Đurđevac 17:0, Zrinski – Čazma 14:3, Zrinski – Samobor 6:7, Zrinski - Rugvica 10:2.

Kao drugoplasirani sastav u grupi Čakovčanke su se plasirale u polufinale gdje su rezultatom 13:4 bile bolje od vršnjakinja Dubice (BiH). U finalu su također bile superiorne rezultatom 12:6 pobijedile su ekipu Bjelovara i zasluženo uz čestitke svih prisutnih osvojile pobjednički pehar.

Pod vodstvom trenerskog tandema Ljubice i Andreje Vrbančić igrao je slijedeći sastav: L. Golubić, G. i V. Novak, U. Strbad, H. Vidović, A. Žuti, J. Jarni, S. Rubin, L. Skender, R. Varga i S. Bašek. To nije sve, najboljom igračicom, turnira proglašena je Gabrijela Novak, najbolji strijelac turnira bila je njezina sestra blizanka Viktorija Novak, a u najbolju petorku turnira izabrane su. Laura Golubić i Hana Vidović.