Rukomet 25.03.2017. 08:51. Zadnja izmjena: 25.03.2017. 08:51.

Četvrtfinale

Čakovčanke se nisu uspjele plasirati u završnicu hrvatskog Kupa

DUGO SELO 55 – ZRINSKI 33:28 (17:18)

DUGO SELO – Sportska dvorana. Gledatelja: 400. Suci: Vogelnik i Gladović (oba Virovitica).

ZRINSKI: Žvorc, Ivačić, Kozjak, Posavec 7, Glad 1, Ladić, Balić 5, Resman 1, Elez 9, Car 3, Šestak, Laptoš, Androić, Haček 2. Trener: Željko Golik.

Unatoč velike želje i dobre igre u pojedinim fazama utakmice Čakovčanke se nisu uspjele plasirati u završnicu hrvatskog Kupa. Domaće su u završnici susreta imale više koncentracije, imale su za razliku od Čakovčanki i ujednačeniji sastav što je na kraju presudilo o pobjedniku. Bila je to do desetak minuta pred kraj susreta vrlo izjednačena i neizvjesna utakmica, čiji su prvi dio Čakovčanke završile vodstvom, 17:16, no presudio je po svemu sudeći početak drugog poluvremena. Tada su domaće postigle četiri gola i stekle vodstvo +3 i to su vodstvo održavale do 50. minute iako su Čakovčanke više puta došle na samo -1. Kod vodstva 29:28 domaćima je suđen dvojbeni sedmerac kojeg su realizirale i do kraja Čakovčanke više nisu hvatale priključak.

No i ulazak u 1/4 finala Kupa uspjeh je ove momčadi gdje se i dalje osjeća nedostatak igračica, točnije, gdje je „tanka klupa“ i gdje trener nema mnogo izbora oko izmjena, a stalno ponavljamo  i da pojedine igračice od kojih se više očekuje i dalje nepotrebno griješe u odlučujućim trenucima, posebno u napadu. Takva igra ima utjecaja i na obranu koja u Dugom Selu nije do kraja „odredila“ svoj dio posla. Nakon ovog susreta u klubu se okreću prvenstvu gdje nas do kraja očekuje još mnogo uzbuđenja.