Rukomet 02.02.2016. 11:30. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Prva liga rukometašica

Čakovčanke uvjerljivo pobijedile rukometašice Đakova

ZRINSKI – ĐAKOVO 45:19

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole: Gledatelja: 150. Suci: Miljenko Medved i Matko Murić (oba Varaždin).

ZRINSKI: Ivačić, Kozjak, P.Posavec 7, Šarić, Glad 2, S. Posavec 5, Sinanović 1, Ladić 3, Balić 5, Resman, Horvat 3, Benčik 2, Lupić 4, Gavrić 5, Androić 3, Maljak 5. Trener: Željko Golik.

Odličan start Čakovčanki u odlučujući dio prvenstva. Iako su za protivnika imale mladi sastav Đakova s samog dna prvenstvene tablice, iako su očekivale i najavljivale uvjerljivu pobjedu, igrale su vrlo ozbiljno, odgovorno i efikasno posebno u prvom poluvremenu koje su završile s čak 20 golova razlike (26:6). Pritom su pokazale i vrlo raznovrsnu igru s lijepim kombinacijama, tako da su gošće prvi gol postigle tek u 8. minuti, do kraja poluvremena još samo 5.

U drugom poluvremenu trener Golik dao je priliku igrati onim igračicama koje u prvenstvu manje igraju, i one su igrom i zalaganjem opravdale njegovo povjerenje, povećale su razliku na konačnih +26. Cijela pak ekipa, koja zaslužuje čestitke za igru i zalaganje, na kraju je dobila opravdani pljesak s tribina koje će, vjerujemo, u narednim susretima kada u Čakovec dolaze jače ekipe i protivnici, biti bolje popunjene.