Rukomet 04.03.2017. 09:16. Zadnja izmjena: 04.03.2017. 09:20.

4. ožujak

Danas je rukometni dan u dvorani Graditeljske škole Čakovec

Prva ekipa

Seniori MRK „Čakovec“ nakon odličnog ulaska u sezonu s domaćom pobjedom protiv RK Petrinja i nesretno izgubljenim bodom u Prelogu, te nakon neočekivanog domaćeg poraza od Ludbrega i gostujućeg poraza od Zagorice, u subotu, 4. ožujka s početkom u 19 sati na svom parketu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec, dočekuju ekipu RK Rugvica.

Trenutno je MRK Čakovec na 5. mjestu tablice s 21 osvojenim bodom, a RK Rugvica na 11. mjestu s 13 osvojenih bodova, a istoj smo ekipi dužni za poraz koji su nam nanijeli u prvom dijelu sezone pa je potrebno da se uđe u utakmicu maksimalno angažirano uz pomoć s tribina, a i ovog puta imat ćemo podršku plesne skupine „Korak“ iz Čakovca.

Kadeti kluba

Nakon što su prošlo kolo doživjeli poraz na gostovanju u Križevcima, mladići trenera Horvata ove subote s početkom u 12 sati u dvorani Graditeljske škole dočekuju ekipu RK Ilova

Prilika je ovo da naši mladići uzvrate gostima za poraz iz prvog dijela sezone.

Dječaci „A“

Ove subote, 4. ožujka od 14 do 18 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec svoje natjecanje nastavljaju i dječaci „A“ rođeni 2004./2005. pod vodstvom Davora Varge.

Utakmice se igraju prema slijedećem rasporedu:

  • 14 sati igraju RK Prelog i RK Viro Virovitica
  • 15 sati igraju MRK Čakovec i RK Garešnica
  • 16 sati igraju RK Viro Virovitica i MRK Čakovec
  • 17 sati igraju RK Garešnia i RK Prelog

Dođite u subotu u dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu i bodrite naše ekipe na putu do novih uspjeha i vrijednih bodova. 

Izvor: dv