Rukomet 10.03.2017. 08:10. Zadnja izmjena: 10.03.2017. 08:13.

1.HRLD, A - sjever

Dječaci MRK Čakovca pobijedili vršnjake iz Garešnice i Virovitice

U  10. krugu 1. HRLD -A- sjever dječaci MRK Čakovca s lakoćom su pobijedili vršnjake iz Garešnice i Virovitice koji zauzimaju samo dno tablice. Utakmice su se odigrale 4. ožujka u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Utakmicu s Garešnicom započela je prva postava Čakovčana u kojoj se na samom početku s nekoliko lijepih golova istaknuo Luka Tkalčec. Prednost koja je stvorena na početku utakmice, treneru Vargi, omogućila je stavljanje u igru i ostalih igrača koji manje igraju. Na kraju, Čakovčani su pobijedili rezultatom 22 :13.

I u drugoj utakmici protiv Virovitice, Čakovčani su vodili od samog početka. Već provjerena postava Tkalčec, Mađarić, Pavlic, Juranić, Sanjković Jan, Hozmec i na golu Horvat stvorila je veliku prednost te su otvorili vrata u igru i igračima koji nemaju prilike zaigrati u svim utakmicama. Utakmica je završila rezultatom 31:10 za Čakovčane.

Za MRK Čakovec igrali su: Bobičanec Jan, Horvat Vito, Hozmec Petar, Juranić Jura Egon, Mađarić Hugo, Pavlic Grga, Sanjković Jan, Tkalčec Luka,  Kovačević Jakov,  List Vito, Lukša Blaž, Novak Jan,  Krauthacker Mislav, Solarić Alex, Turk Noa i Pintarić Ivan.