Rukomet 25.10.2016. 11:36. Zadnja izmjena: 25.10.2016. 11:39.

I. HRL (Ž)

Državne viceprvakinje zagrebačke Lokomotive prejake za ŽRK Zrinski

LOKOMOTIVA – ZRINSKI 30:14 (14:9)

ZAGREB - Dvorana Trešnjevke. Gledatelja: 100. Suci: Barlć i Vučić (oba Zagreb).

ZRINSKI: Ivačić, Kozjak, Žvorc, P.Posavec 3, Brgles 2, Glad, Sinanović, Balić 1, Resman, Horvat 1, Car 2, Benčik, Androić, Šestak 1, Prevendar 3, Haček 1. Trener: Željko Golik.

Očekivani poraz Čakovčanki, ekipa državnih viceprvakinja bila je prejaki protivnik za bolji rezultatski ishod. Čakovčanke su se rezultatski još kako tako držale u prvih 30 minuta, domaće su taj dio susreta završile vodstvom od 5 razlike (14:9). U drugom dijelu susreta do izražaja je došla bolja kvaliteta i ujednačenost Zagrepčanki kod kojih je ponovo najbolja igračica i strijelac bila donedavno Čakovčanka Stela Posavec sa 6 postignutih golova.

Na kraju su domaće pobjedu začinile s +16 golova, a trener Čakovčanki Golik dao je u drugom poluvremenu kada je sve oko pobjednika bilo riješeno priliku igrati svima, posebno onima s klupe koje manje igraju, što je bio dobar potez iako je domaćima to još olakšalo doći do uvjerljivije pobjede.

U subotu je na rasporedu susjedski derbi, u Čakovcu gostuje varaždinska Koka (dvorana GŠČ, 19 sati). Čakovčanke obećavaju dobru igru i najavljuju uz pomoć iz gledališta pobjedu i osvajanje dva važna boda.