Rukomet 22.02.2019. 09:04. Zadnja izmjena: 22.02.2019. 09:06.

Izabrani najbolji!

Igor Krajner iz RK Prelog najrukometaš, Lea Vukojević iz ŽRK Zrinski najbolja rukometašica!

Izbor najboljeg rukometaša, najbolje rukometašice, perspektivnog mladog sportaša i sportašice te rukometnog trenera u 2018. godini održan je jučer, 21. veljače u zgradi Scheier. Rukometni savez Međimurja dodjeljuje ovu nagradu već četiri godine, a predsjednik Rukometnog saveza Međimurja Miljenko Topličanec čestitao je svim nominiranim i nagrađenim sportašima.

Igrač Rukometnog kluba Prelog Igor Krajner izabran je za najrukometaša, dok je najbolja rukometašica Lea Vukojević, članica Ženskog rukometnog kluba Zrinski. Noa Hranjec (RK Prelog), Jan Kos (MRK Čakovec), Laura Radek (ŽRK Zrinski) i Lara Obadić (ŽRK Prelog) primili su priznanja za perspektivne rukometaše, vratar Hrvatske rukometne reprezentacije u kolicima Nikola Bistrović nagrađen je za najboljeg rukometaša s invaliditetom, dok je najboljim trenerom u 2018. godini proglašen Goran Mrđen, trener ŽRK Zrinski.

Priznanja najboljima uz predsjednika Saveza Topličanca podijelili su članovi Upravnog odbora Ljubica Vrbančić, Radovan Farkaš i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je izrazio velik ponos i čestitke sportašima: "Vašu borbenost i trud treba poštovati i vrednovati, a zahvaljujući vašim uspjesima daleko se čuje za naše Međimurje koje je mala sredina, ali rasadnik velikih talenata te perspektivnih sportaša. Svima nama dajte primjer i motivaciju da treba marljivo raditi i iskoristiti pozitivne strane života."

Učenici Umjetničke škole Miroslava Magdalenića glazbom su upotpunili događaj.