Rukomet 25.10.2018. 09:20. Zadnja izmjena: 25.10.2018. 09:21.

Rukomet

Lige mladih rukometaša i rukometašica su u tijeku: Pogledajte dosadašnje rezultate!

1. HRVATSKA KADETSKA LIGA (Ž): Dva poraza mladih Čakovčanki

Kadetski sastav ŽRK-a Zrinski Čakovec s dva poraza je otvorio novu prvenstvenu sezonu u 1. kadetskoj ligi. U Varaždinu su mlade Čakovčanke poražene, prvo od Koke I 19:15, a nakon toga i Koke II 28:22. Nisu igrale prema očekivanju, očekuje se međutim da će u nastavku prvenstva ispraviti greške iz 1.kola i igrati bolje kako to priliči ovom mladom i perspektivnom sastavu. U Varaždinu je pod vodstvom trenerskog tandema Darinka Pavleković/Radovan Petek igrao slijedeći sastav: Škrobar 1, Balent 10, Radek 6, Brzuhaalski 1, Rebernik 1, Debelec, Strbat, Vnuk 4, Šajnović 1, Markulinčić 7, Potočnjak 2, Bedić 3, Okreša i Zanjko 1. (JF)

1. HRVATSKA LIGA MLAĐIH KADETKINJA

Počela je nova prvenstvena sezona 1. hrvatske lige mlađih kadetkinja. U 1. kolu, u Varaždinu, mlade su Čakovčanke (Škrobar, Balent 4, Barić, Radek 5, Brzohalski, Rebernik, Mihalković 3, Strbad, Vnuk 1, Šajnović, Markulinčić 4, Zanjko1 i Potočnjak) igrale s vršnjakinjama Koke. Susret je završen bez pobjednika 18:18. Igralo se dobro, svaka momčad rezultatski je bila bolja u jednom poluvremenu pa je konačni rezultat realan.

1. HRVATSKA LIGA DJEČACI-B – Sjever: Dva poraza dječaka Čakovca

Svoj prvi nastup nakon mini rukometa imali su dječaci MRK-a Čakovec. Prvo prvenstveno kolo, igrano u dvorani Aton u Nedelišću, bila je dobra škola mladim Čakovčanima što ih očekuje u "velikom" rukometu. U obje odigrane utakmice su poraženi – od RK-a Ivančice Ivanec 19:12, a RK-a Varaždina 21:5. Prve dvije utakmice igrao je slijedeći sastav: Brkić, Kovač 1, Topolko 2, Batisweiler 7, Buvač 4, Horvatić, Horvat, Bukal, Rakić, Žvorc, 1, Belović 2 – trener: Matija Kraljić. (J. Freiler)