Rukomet 13.12.2016. 08:55. Zadnja izmjena: 13.12.2016. 09:03.

Mini rukomet

Male rukometašice ŽRK Zrinski Čakovec srebrne u Zagrebu

U Zagrebu je u organizaciji Rukometne škole Vučići igran međunarodni turnir u mini rukometu za djevojčice rođene 2007. godine i mlađe. Na turniru su odlično igrale djevojčice ŽRK Zrinski Čakovec pod vodstvom Ljubice Vrbančić i na kraju osvojile 2. mjesto te za igru i ponašanje primile pohvale organizatora i svih sudionika turnira.

U prednatjecanju u svojoj su grupi pobijedile: RŠ Vučići 8:3, ŽRK Udarnik 15:1, ŽRK Knežopoljku (BiH) 13:4, a poražene su od ŽRK Samobora 7:4. Kao drugoplasirane u grupi plasirale su se u završnicu gdje su u finalu još jednom poražene od ŽRK Samobora, ovaj puta rezultatom 7:2.

Igrao je sljedeći sastav: Josipa Jarni, Gabrijela i Viktorija Novak, Laura Golubić, Hana Pintarić, Simona Rubin, Lucija Skender, Rahela Varga, Hana Vidović i Ana Žuti. Sestre blizanke Novak primile su posebno priznanje organizatora – Gabrijela je izabrana u najbolju petorku turnira, a Viktorija je primila posebno priznanje svih trenera.

U ŽRK Zrinskom i ovom prilikom pozivaju sve roditelje čije djevojčice žele igrati rukomet da se jave u klub ponedjeljkom, srijedom ili petkom kada se u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec s početkom od 19 sati odvijaju treninzi.