Rukomet 18.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR „DANIJEL&BAJO"

Rukometni klub Sokol Vratišinec i ove je godine odlično organizirao tradicionalni memorijalni „Danijel&Bajo“, u spomen na svoje preran o preminule zaslužne članove Danijela Bukovca i Zlatka Farkaša. Pred velikim brojem gledatelja na igralištu Osnovne škole „Dr. Vinko Žganec“ igran je zanaimljiv rukomet gdje su na kraju zasluženi pobjednici postali rukometaši treće ligaša Nedelišća. Igran je i revijalni susret, domaći veterani poraženi su rezultatom 30:21 od prijatelja iz mađarskog Zalaegersega. Ka turnira delegacije svih klubova sudionika položile su cvijeće i zapalile svijeće na grobovima Danijela Bukovca i Zlatka Farkaša na Mjesnom groblju u Vratišincu.
REZULTATI: Nedelišće – Concordia (Lepoglava) 27:18, Sokol – Gola 26:24. Za 3.mjesto:Concordia – Gola 21:20. Finale-za 1.mjesto: Nedelišće – Sokol 30:21.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Filip Goričanec /Nedelišće/,n ajboljeg vratara Saša Jarni /Nedeloišće/, najbolji strijelac s 16 postignutih golova bio je Tomislav Kos /Gola/, najmlađi igrač Nikola Ramerić /Gola/, a nagradu za fair play zasluženo su primili predstavnici domaćeg kluba i odličnog organizatora – Sokola Vratišinec. Turnir je završen zajedničkim druženjem svih sudionika i brojnih gledatelja.

Izvor: 3094