Rukomet 19.01.2016. 07:54. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

MRK Čakovec organizator tradicionalnog turnira

Održan memorijalni rukometni turnir mladih Zvonko Kupec - Moka

Muški rukometni klub Čakovec bio je odličan organizator tradicionalnog 4.po redu memorijalnog turnira „Zvonko Kupec – Moka“, u spomen na svog prerano preminulog zaslužnog člana, poznatog rukometaša i rukometnog djelatnika. Turnir se je igrao dva dana u dvoranama 2.osnovne škole i Graditeljske škole Čakovec, u kategoriji dječaka rođenih 2002.godine i mlađih i kategoriji dječaka rođenih 2004.godine i mlađih.
U kategoriji dječaka rođenih 2002.godine i mlađih pobjednik je ekipa RK Varaždina u finalu bolja od RK Ludbrega. Treće mjesto osvojila je ekipa Jeruzalema Ormož pobjedom nad ekipom domaćina... Najbolji igrač turnira bio je Tin Šestak (Vaaždin), vratar Miroslav Novota (Ludbreg), a strijelac Luka Šolaja (Ludbreg).
U kategoriji dječaka rođenih 2004.godine i mlađi finalisti su bili „susjedi“ ekipa GRK Varaždina 1930 i MRK Čakovca, pobijedili su Varaždinci. 3.mjesto osvojili su gosti iz Slovenije ekipa Jeruzalem Ormoža pobjedom nad vršnjacima Preloga, 5.mjesto osvojili su dječaci Koprivnice pobjedom protiv Ludbrega. Mlade rukometašice Zrinskog bile su 7., pobijedile su uvjerljivim rezultatom 13:2 dječake Varaždina I dok je ekipa Varaždina II bila posljednja, na 9.mjestu.. Najbolji igrač turnira je Luka Hlevnjak (GRK Varaždin 1930), vratar Ian Mesarec (Jeruzalem Ormož), a najbolji strijelac domaći igrač Jura Juranić.