Rukomet 29.08.2019. 08:29. Zadnja izmjena: 29.08.2019. 08:30.

Tradicionalni turnir

Memorijalni turnir „Bukovec-Farkaš“: Prelogu pobjednički pehar

Vrijedni entuzijasti iz Rukometnog kluba Sokol Vratišinec i ove su godine organizirali tradicionalni Memorijalni turnir „Bukovec-Farkaš“ u spomen na svoje prerano preminule članove Antuna i Danijela Bukovca te Zlatka Farkaša. Utakmice su igrane na igralištu Osnovne škole „Vinko Žganec“, a uz domaći sastav nastupili su i rukometaši Preloga i Nedelišća, dok najavljena ekipa Gole nažalost nije došla. Pred velikim brojem gledatelja igran je zanimljiv rukomet, a pobjednički pehar na kraju su očekivano osvojili su igrači Preloga.

Najboljim igračem proglašen je Igor Balog iz Nedelišća, vratarem Karlo Grabant iz Preloga, najbolji je strijelac Niko Škvorc iz Preloga,, a najmlađi igrač njegov suigrač Marin Vlašić. Nagradu za fair play dobila je ekipa domaćina Sokola. Domaći veterani odigrali su i tradicionalni susret s prijateljima mađarskog Zalaegerszega i pobijedili rezultatom 21:18.

Rezultati: Prelog – Nedelišće 25:24, Sokol – Prelog 27:34, Nedelišće - Sokol 25:22. Redoslijed: 1. Prelog, 2. Nedelišće, 3. Sokol.