Rukomet 22.12.2017. 06:36. Zadnja izmjena: 22.12.2017. 06:40.

Rukomet

Mladi sastav MRK Čakovca na vrlo dobrom 4. mjestu prvenstvene tablice

Prvi, jesenski dio prvenstvene sezone treće HRL-e sjever mladi sastav MRK Čakovca završio je na vrlo dobrom 4.mjestu prvenstvene tablice (10  6 1 3  328:323  13), odmah iza ekipe Koprivnice/Hangara, jesenjeg prvaka Lige i iskusnih sastava Ivanske i Ilove (Grubišno Polje).

To je veliki uspjeh i napredak u odnosu na prošlu prvenstvenu sezoni, ujedno i znak vrlo dobrog rada s mladima u čakovečkom drugoligašu. Jer uz mladi sastav dobro se radi i s ostalim mladim selekcijama za što pak velike zasluge imaju i entuzijasti uprave kluba. Nekoliko mladih igrača tijekom prvenstva igralo je i u prvom sastavu i prema ocjenama iz stručnog stožera opravdalo povjerenje. Ovo je i priznanje treneru mladih Čakovčana Antoniu Anđelu koji dobro radi s njima i kontinuirano prati njihov rad. Trenutno su svi mladi na zasluženom kratkom odmoru, odgovorni u klubu analiziraju jesenji učinak, a odmah nakon praznika nastavlja se s intenzivnim treninzima i pripremama za odlučujući dio prvenstva.

- Treba u proljeće potvrditi naš dobar plasman i uspješno završiti cijelu sezonu, ujedno opravdati naporan rad i zalaganje, kratak je bio Antonio Anđel.