Rukomet 26.08.2019. 08:07. Zadnja izmjena: 26.08.2019. 08:07.

Ukratko iz kluba

MRK Čakovec: Cilj je ulazak u Premijer ligu!

U MRK-u Čakovec nakon vrlo uspješne sezone ne spavaju na lovorikama. Igrači se naveliko pripremaju za nadolazeću sezonu, stručni stožer rješava igračku 'križaljku', dok uprava radi na rješavanju organizacijskih i financijskih problema.

- U novoj sezoni cilj nam je borba za naslov prvaka te ulazak u najviši rang natjecanja, Premijer ligu. Aktivno se pripremamo za prvoligašku sezonu, a najveća nam je želja nam da nas zaobiđu ozljede te da dobro pripremljeni dočekamo početak sezone 14. rujna. Prva liga svakako znači i kvalitetniji rukomet, a podrška s tribina će nam ove godine biti još i važnija. Za ovu sezonu pripremili smo nova iznenađenja za naše navijače te ih ovim putem pozivamo da nas i dalje prate. Što se tiče priprema, trener Josip Borković sa suradnicima radi na uigravanju ekipe, a pripremama su priključeni i najperspektivniji mladi igrači.

Upravo se s mladim igračima intenzivno radi, trener Davor Varga preuzeo je odgovornu ulogu koordinatora mlađih dobnih skupina, a uz njega će s mladima raditi treneri Dario Varga, Antonio Anđel i Matija Kraljić, kojima su priključeni još i Iva Tomašek te Nikola Vuković, ukratko je novu sezonu najavio predsjednik kluba Ivan Horvat.