Rukomet 25.07.2017. 11:57. Zadnja izmjena: 25.07.2017. 12:01.

Rukomet

Naša će županija imati tri predstavnika u II. rukometnoj ligi sjever?

Međimurje će po svemu sudeći u novoj sezoni imati tri predstavnika u Drugoj ligi – sjever. Nakon rukometaša Čakovca koji su u protekloj prvenstvenoj sezoni osvojili naslov viceprvaka i rukometaša Preloga koji su prvenstvo završili na 3. mjestu, naša će županija u novoj prvenstvenoj sezoni po svemu sudeći imati još jednog, trećeg predstavnika.

To će biti rukometaši Nedelišća koji su proteklu prvenstvenu sezonu 3.HRL-e sjever završili na 2. mjestu. Naime, kako sada stvari stoje rukometaši Ivanske, prvaci 3. HRL-e sjever odustali su od nastupa u 2.HRL sjever i čeka se samo još službena potvrda iz Hrvatskog rukometnog saveza da će umjesto njih u drugoligaškom rangu igrati rukometaši Nedelišća koji su već počeli s organizacijskim i igračkim pripremama za drugoligaški nastup gdje im je po kvaliteti i organiziranosti mjesto.

Naravno sve to ako u zadnji čas opet ne dođe do određenih promjena, iskreno se nadamo da se to neće dogoditi i da ćemo u novoj sezoni gledati drugoligaški rukomet u Čakovcu, Prelogu i Nedelišću.