Rukomet 12.01.2017. 07:30. Zadnja izmjena: 12.01.2017. 07:38.

Rukomet

Nedelišće se sprema za turnir, za odigravanje zaostalog kola i za nastavak prvenstva

Rukometaši Nedelišća pod vodstvom trenera Nebojše Buvača, vrlo odgovorno i intenzivno, svaki dan treniraju i spremno će dočekati početak idućeg dijela prvenstva. Radi se i teretani i dvorani NGC-a Aton Nedelišće. Prvenstvo se nastavlja 4./5.veljače kada je u 14. prvenstvenom kolu Nedelišće domaćin Vidovcu II. Prije toga 28. siječnja treba se odigrati zaostali susret 13. prvenstvenog kola s Concordiom Lepoglava, pobjednik tog susreta nastavak prvenstva dočekat će na 2.mjestu prvenstvene tablice.

Što se tiče igračkog kadra, svi iz jesenjeg dijela prvenstva ostali su na okupu, pridružio im se, nakon što je izliječio ozljedu, Martin Goričanec i prinova u momčadi mladi Niko Škvorc. Prvu provjeru pred svojim gledateljima igrači će imati u subotu 21. siječnja u dvorani Aton s početkom u 15 sati. Tada su organizatori tradicionalnog turnira „Milek-Čoki- Aman“ u spomen na svoje prerano preminule zaslužne članove. Osim njih nastupaju i ekipe MRK Čakovca, Varaždina 1930 II i RK Vratišinca.

"U klubu činimo sve da ostvarimo realno zacrtani cilj, plasman u viši rang, u Drugu ligu – sjever što bi za ekipu i rukomet u Nedelišću, ali i Međimurju bio veliki uspjeh. Igrači, trener i mi u upravi čvrsto vjerujemo u to, imamo kvalitetni sastav, stručni stožer i dobru logistiku. Nadam se da ćemo se svi na kraju veseliti uspjehu", rekao nam je predsjednik kluba Radovan Farkaš.