Rukomet 30.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

ODRŽANA JE SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA MEĐIMURSKOG RUKOMETNOG SAVEZA

Održana je „telefonska“ sjednica Izvršnog odbora Međimurskog rukometnog saveza, izdvajamo najvažnije zaključke s kojima nas je upoznao predsjednik Miljenko Topličanec.
Zajednici sportova Međimurja predloženo je da nositelj kvalitete rukometa (seniori i mladi) u novoj sezoni bude novi prvoligaš Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec. Svim klubovima pak ide još jedna obavijest da se uključe u javnu raspravu o novom sustavu natjecanja i svoje prijedloge dostave u Međimurski rukometni savez ili direktno Hrvatskom rukometnom savezu. Javna rasprava traje do 22.kolovoza nakon čega će se na UO-u i Skupštini HRS-a donijeti konačno rješenje, a sustav biti u funkciji godinu dana nakon donošenja.
Članovi IO-a još su jednom biranim riječima govorili o uspješnoj organizaciji dijela Svjetskog prvenstva juniorki čiji se je dio (Skupina D: Rusija, Rumunjska, Brazil, Kina, Slovenija,Tunis, kasnije i utakmice za poredak od 17.do 24.mjesta ) od 28.lipnja do 9.srpnja održao u Čakovcu. Upućene su zahvale na velikom zalaganju da organizacija što bolje uspije velikom broju volontera, sportskih i rukometnih djelatnika, odgovornima u Međimurskoj županiji i Gradu Čakovcu ... Obzirom da su organizatori dobili i niz pohvala najodgovornijih iz IHF-a i HRS-a sigurni smo da su Čakovec i Međimurje sada postali još poznatiji u Europi i svijetu.

Izvor: 3092