Rukomet 22.07.2016. 10:01. Zadnja izmjena: 22.07.2016. 10:37.

Druženje članova kluba

Osnovni cilj Rukometnog kluba Čakovec je igranje u prvoj ligi

Na najbolji mogući način: zajedničkim druženjem svih članova kluba – igrača, njihovih obitelji, uprave i sponzora u Rukometnom klubu Čakovec zaključili su treću uspješnu natjecateljsku sezonu, a ujedno najavili i novu četvrtu koja uskoro počinje i u kojoj očekuju još bolje uspjehe i rezultate.

U klubu su ponosni na dosad učinjeno kroz kratko vrijeme u „režiji“ sadašnje uprave. Moglo je i bolje, posebno u posljednjoj natjecateljskoj sezoni kada im je igranje u 1. ligi izmaklo za samo jedan, jedini bod. Igranje u 1. ligi tako je i dalje osnovni cilj, naravno uz dobar rad s mladima na koji su u klubu posebno ponosni.

Druženje je održano u domu ŠRD Linjak Ivanovec. Članovi kluba posjetili su reprezentativce Hrvatske na pripremama u Toplicama Sveti Martin na Muri pa je dres reprezentacije s potpisima svih igrača bio glavni zgoditak na tomboli. Cijela organizacija druženja organizirana je pod motom „Rukomet se vraća u Čakovec i Međimurje“. Odgovorni iz kluba pozvali su i ovom prilikom sve zainteresirane, posebno mlade da se uključe u rad kluba, a sponzore da im i dalje pomažu. Pripreme za novu, i dalje drugoligašku sezonu, počinju uskoro.

Sponzori koji su uz klub cijelo godine pomogli su i organizaciji druženja: Perutnina PIPO, slastičarna Van Doren, obitelj List, Pekara Cro-Pek, Catering Benjamin, Toya, Verso, Caffe barovi Baza, Brasil, Čapa, Finimo, Joka, Lap, K Pišti, OPG Pavlic-Bedić, Labor, Bukal elektronika, Vinarija Kerman ....