Rukomet 14.04.2017. 08:19. Zadnja izmjena: 14.04.2017. 08:30.

Rukomet

Otvoreno prvenstvo Karlovaca u mini i super mini rukometu te prva hrvatska mlađa kadetska liga

Prva hrvatska mlađe kadetska liga - sjever

U Prelogu je igrano 13. kolo Prve hrvatske mlađe kadetske lige sjever, mladi rukometaši Čakovca postigli su polovičan uspjeh. Poraženi su od vršnjaka RK Bjelovara 21:18, nisu igrali prema očekivanju i Bjelovarčani su zasluženo slavili. U drugom su susretu igrali daleko bolje, uvjerljivim su rezultatom 37:23 pobijedili vršnjake RK Čazme. Pod vodstvom trenera Daria Varge nastupio je slijedeći sastav: Golubić 5, Islami 3, Kovačić 4, Vrbanec 11, Srebrnjak 7, Žibek 2, Vincek 1, Krauthaker, Hajdarović, Pomor 2, Mislović 4, Micek 6, Soke, Tompić 3, Belović 2, Vurušić 1, Ovčar i Kos 4.

Otvoreno prvenstvo Karlovaca u mini i super mini rukometu

U Karlovcu je igrano 17. prvenstvo Karlovca u mini rukometu koje je imalo status državnog prvenstva, a nastupila je i ekipa MRK Čakovca (dječaci rođeni 2006.godine i mlađi) pod vodstvo trenera Daria Varge. Nakon sto su u skupini osvojili 2. mjesto s dva neriješena ishoda mladi su Čakovčani u borbi za najviši plasman pobijedili RK Trogir 12:8, a u 1/8 finala poraženi su od vršnjaka RK Osijeka 9:7. To im je u ovoj konkurenciji bio posljednji nastup, iz Karlovca nose kući lijepe uspomene, a igrao je slijedeći sastav: Ninić, Hozmec, Malašić, Radek, Šoltić, Topolko, Želježnjak, Novak, Mikulić, Vinković, Ladić, Žerjav i Šafarić.

Na istom prvenstvu po prvi su put nastupili su i dječaci rođeni 2008. i 2007. godine. Dječaci rođeni 2008. godine imali su vrlo dobar nastup osvojili su 3. mjesto u mini finalu, a pod vodstvom trenera Daria Varge igrao je slijedeći sastav: Bukal, Batisweiler, Posavec, Vito i Karlo Kovač, Ivančić, Brkić, Andrašec, Horvatić Belović i Rakić. U najbolju petorku turnira uvršteni su Karlo Batisweiler i Sven Bukal. Druga ekipa, dječaci rođeni 2007. godine postigli su skromnije rezultate, no nisu razočarali, a pod vodstvom trenera Antonia Anđela nastupili su: Radek, Mavrek, Črešnjovec, Kordić,Čapalija, Golubić, Kostel,Tkalec, Žganec, Horvat, Mlinarić,Mihalic, Jurgec, te Vilim i Roko Okreša.