Rukomet 27.01.2017. 07:24. Zadnja izmjena: 27.01.2017. 07:31.

Rukomet

Proljetni, odlučujući dio prvenstva Treće lige sjever – muški počinje u subotu, 4. veljače

Proljetni, drugi i odlučujući dio prvenstva Treće lige sjever – muški počinje u subotu 4. veljače 14. Prvenstvenim kolom. Jesenji prvaci su rukometaši Marofa iz Novom Marofa.

Rukometaši Nedelišća dobro pripremljeni i motivirani čekaju s nestrpljenjem nastavak prvenstva, a nadaju se da će iduće sezone igrati u višem rangu, Drugoj ligi-sjever. To je realan i ostvariv cilj, imaju dva boda manje od vodećeg Marofa, imaju dobar proljetni raspored, kvalitetat igrački i stručni kadar, podršku gledatelja te dobru logistiku i upravu na čelu s Radovanom Farkašem.

Drugi naš predstavnik, mladi, još kadetski sastav Čakovca II i dalje ima osnovni i realni cilj osigurati opstanak u ovom rangu natjecanja. Taj je cilj realan i dobar je potez uprave kluba što im na takav način osigurava igranje i stjecanje iskustva u treće ligaškom rangu natjecanja. Među mladim Čakovčanima već je sada nekoliko kvalitetnih mladih igrača koji „kucaju na vrata“ prvog sastava. 

14. prvenstveno kolo: Daruvar – Čakovec II, Marof – Ivančica II, Garešnica II – Novska, Koprivnica/Hanger – KTC II, Ivanska – Concordia i Nedelišće – Vidovec II.