Rukomet 05.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

PRVA LIGA RUKOMETAŠICA: KOKA – ZRINSKI 27:22

VARAŽDIN – Sportska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Čimbula (Križ) i Šimić (Novoselec).

ZRINSKI: Krmpotić, Ivačić, Rob, P. Posavec 6, S. Posavec 5, Furjan 8, Benčik 2, Resman, Androić, Balić 1, Šarić, Glad, Sinanović, Ladić, Laptoš. Trener: Željko Golik.

 

Kad bi utakmica trajala 45 minuta Čakovčanke bi se iz Varaždina vratile s bod(ovima). Ovako su u lokalnom derbiju s Kokom poražene u finišu susreta i ponovile greške iz nekoliko zadnjih susreta. Ponestalo im je snage i koncentracije, nisu bile ni kompletne - nedostajale su ozlijeđene Prevendar, Zagorščak i Car, a nisu na klupi imale ni adekvatne zamjene. Nakon prvog poluvremena i vrlo dobre igre završile su taj dio susreta vodstvom 15:12, povoljan rezultat imale su i do 47.minute (19:19). Iza toga su stale i domaće se zabilježile očekivanu pobjedu.

 

Sada je u klubu sve podređeno važnoj utakmici s Splitom u subotu (14.veljače) U 19 sati u dvorani GŠ-e. Gdje su pobjeda ali i podrška s tribina imperativni, a bodovi važni pa se Čakovčanke za taj susret posebno pripremaju. Čak su u Zadru gdje je kadetski sastav igrao završnicu prvenstva Hrvatske bile i one igračice koje nisu imale pravo nastupa za kadetsku ekipu, osim podrške kolegicama s tribina vrlo su intenzivno i odgovorno trenirale. Valjda će sve to s Splitom u subotu /14.veljače/ dati i rezultate na terenu dvorane GŠ-e.

Izvor: 3119