Rukomet 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

PRVA LIGA RUKOMETAŠICA: UMAG – ZRINSKI 26:22

UMAG – Sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Botinčan i Rupčić.


ZRINSKI: Krmpotić, Ivačić, P. Posavec 8, Šarić, Furjan 1, Glad, S. Posavec 7, Sinanović, Ladić 1, Balić 1, Resman, Horvat 1, Car 1, Benčik 1, Zagorščak, Laptoš 1. Trener: Željko Golik.


Važan susret i gostovanje kod direktnog protivnika s dna prvenstvene tablice završen je za mladi čakovečki sastav porazom. Kao i u većini ostalih susreta gdje su poražene, po istom scenariju, u samoj završnici. Ponovila se je i naša konstatacija da Čakovčanke nemaju dovoljno kvalitetan i ujednačen sastav za bolji rezultat i za završnicu susreta, sestre Posavec i vratarka Krmpotić u Umagu su bile previše „usamljene“ bez dovoljne podrške ostalih iz sastava da se postigne bolji rezultat. Domaće,a riječ je o igrački jačem sastavu nego je to bio u prvom dijelu prvenstva sve su to dobro znale iskoristiti i važni bodovi ostaju na njihovom kontu.

 

Gotovo cijelo prvo poluvrijeme Čakovčanke su vodile, ponekad i s 2 razlike, u finišu su ipak domaće poravnale rezultat i one otišle na odmor vodstvom 14:13. Do sredine drugog poluvremena slično, u 43.minuti još uvijek minimalno i dostižno vodstvo domaćih 18:17, iza toga već „tradicionalni“ pad koncentracije i na kraju pobjeda Umažanki.Od nekih igračica čakovečkog sastava očekivalo se je više i veći učinak u igri, valjda će biti bolje i učinkovitije u idućem susretu koji je opet „susret odluke“. U srijedu 8.travnja u 19,30 sati u Čakovcu gostuje ekipa Osijeka, gdje je pobjeda opet imperativna na ostalo se ne smije ni pomisliti. Osječanke u proteklom kolu po malo neočekivano pobijedile Trešnjevku pa je to dodatni signal Čakovčankama za oprez i još bolju motivaciju. Na toj će utakmici Čakovčankama i te kako dobro doći podrška s tribina, za očekivati je da gledatelji ni ovaj puta neće zatajiti i da će njihova podrška biti maksimalna.

Izvor: 3127