Rukomet 28.01.2019. 06:55. Zadnja izmjena: 28.01.2019. 06:55.

Rukomet

RK NEDELIŠĆE - Cilj: sljedeće sezone ući u Drugu ligu

Rukometaši Nedelišća prvi su dio prvenstva 3. lige sjever završili na 6. mjestu, s 9 osvojenih bodova i utakmicom manje od ostalih sudionika, što nije ispunilo očekivanja i najave na početku sezone.

- Upravo zbog toga počeli smo ranije s pripremama za drugi dio prvenstva, pokušat ćemo popraviti plasman i pripremiti već sada momčad za iduće prvenstvo kada se nadamo plasmanom ostvariti ulazak u Drugu ligu sjever, rekao nam je u kratkom razgovoru mladi predsjednik i još uvijek aktivni igrač Tomislav Bratković. Uz redovite treninge, odigrat ćemo i nekoliko pripremnih susreta i nadam se spremni dočekati nastavak prvenstva koje nam počinje ranije, 9. veljače kada u Nedelišću u zaostalom susretu igramo s drugoplasiranim sastavom Lige, Ilovom iz Grubišnog Polja. Oporavio se od ozljede Nino Kovačić, nadam se i Luka Bakač, svi igrači ostali su na okupu što je posebno važno, a redovito se trenira pod vodstvom Nebojše Buvača trenira.

Uz Bratkovića i ostali članovi Izvršnog odbora su aktivni igrači, a to su Martin Goričanec – tajnik te Karlo Vinković, Ivan Bedić i Filip Topličanec – članovi.