Rukomet 12.09.2018. 10:12. Zadnja izmjena: 12.09.2018. 10:17.

Druga liga – sjever

Rukometaši Čakovca spremni za novu sezonu

Rukometaši Čakovca spremno i motivirano čekaju početak nove prvenstvene sezone u Drugoj ligi – sjever, bit će im to šesta sezona natjecanja u ingerenciji Hrvatskog rukometnog saveza. Predsjednik Ivan Horvat najavio je daljnje jačanje organizacije, veći angažman uprave koja će se proširiti s još nekoliko članova, a što se tiče igračkog dijela bio je i tu vrlo realan.

- S pripremama smo počeli 30. srpnja na SRC-u Mladost i dvoranama u Nedelišću i Čakovcu. Sa seniorima su trenirali i mladi iz 2. ekipe koja će igrati u 3. HRL- sjever, te kadeti. Plan trenera Josipa Borkovića i njegovog pomoćnika Antonia Anđela da se ekipa što bolje pripremi i uigra u potpunosti je uspio. Odigrano je nekoliko vrlo korisnih pripremnih susreta, svi smo zadovoljni do sada viđenim i uvjereni da će ova sezona početi s puno više samopouzdanja i uigranosti. Imamo velik broj mladih i talentiranih igrača, s njima rade isto tako kvalitetni treneri tako da i tu uspjeh neće izostati, rekao je na kraju Horvat i dao nam popis igrača koji će igrati u novoj sezoni 2.HRL-e sjever.

To su Nikola Marciuš, Benjamin Kovačević,Nikola Hajdarović, Alen Lacić, Nikola i Marko Petek, Petar Sklepić, Vedran Škrobar, Vjeran Toplek, Dario Horvatić, Emanuel Radiković Tibor Tkalčec, Ivan Srnec, Karlo korent, Dario Herman, Filip Gradišćaj, Erik Horvat, Mateo Hozjan, Luka Čapalija, Lovro Hozmec, Zoran Jeftić i Fabijan Farkaš. Zbog ozljede izostaje Manuel Hutinec, a zbog studija u inozemstvu Bruno Dvanajščak.

Nova prvenstvena sezona počinje 15./16.rujna, u 1. kolu sastaju se: Varaždin 1930 II – Zagorica, LUDBREG – ČAKOVEC, Sesvete II-ZG Dubrava, Petrinja – Ivančica/Ivanec, Dubrava II – Trnovec, Koprivnica/NOA - Rugvica i Garešnica – Dugo Selo.