Rukomet 24.02.2016. 09:30. Zadnja izmjena: 26.02.2016. 12:05.

Druga rukometna liga Sjever - muški

Borbeni i efikasni rukometaši Čakovca učinkoviti protiv Ludbrega

ČAKOVEC – LUDBREG 35:20 (14:10)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 150. Suci: Musulin i Paripović (oba Bjelovar).

ČAKOVEC: Horvat, Kovačević, Marciuš, Hajdarović, Dvanajščak, Belić 6, Sklepić 3, Škrobar 2, Slaviček, Balog 1, N. Petek 5, Toplek 2, Gradiščaj 1, Hotrvatić 5, Krajner 6, M. Petek 4 .Trener: Saša Kuček.

LUDBREG: Žitnjak, Žnidarić,Grgec, Zadravec, Lilić 2, Balažinec 1, Krobot 1, Benko 4, Rodik 5, Pišpek 2, Požgaj 3, Slatina 1, Murić, Struški 1. Trener: Damir Špikić.

Utakmica u kojoj nije bilo dileme oko pobjednika. Domaći su pak najviše zaslužni za to, igrali su dobro, borbeno i efikasno, posebno u drugom dijelu susreta. Bilo je i efektnih pogodaka, Kovačević je obranio nekoliko sedmeraca pa zato svima koji su igrali čestitke. Šteta da tako nisu igrali u nekim ranijim susretima, bili bi sigurno bolje plasirani. Gosti iz Ludbrega ovaj puta nisu imali prilike za bolji rezultat, namjerili su se na raspoloženog protivnika, konačni rezultat to najbolje potvrđuje.

U idućem prvenstvenom kolu Čakovčani gostuju u Ivancu. Ponove li igru s Ludbregom mogu očekivati povoljan konačni ishod, a Ivančanima su ostali „dužni“ i za poraz u prvom dijelu prvenstva u Čakovcu.