Rukomet 05.09.2017. 08:34. Zadnja izmjena: 05.09.2017. 08:34.

Rukomet

Rukometaši Nedelišća u novoj su prvenstvenoj sezoni drugoligaši

Nakon četiri sezone uspješnog igranja u 3. ligi sjever, rukometaši Nedelišća u novoj su prvenstvenoj sezoni drugoligaši, igrati će u 2. ligi sjever te tako uz rukometaše Čakovca i Preloga biti treći predstavnik Međimurja u ovom rangu natjecanja. 

S pripremama u novom, višem rangu natjecanja počeli su 16. rujna, u dvorani NGC-a Aton gdje će igrati svoje prvenstvene susrete, vrlo intenzivno, svakodnevno treniraju pod vodstvom trenera Nebojše Buvača i spremno čekaju početak nove sezone i gostovanje u Petrinji kod tamošnjeg istoimenog sastava. Igrački kadar ostao je uglavnom isti, klub  je napustio jedino Karlo Korent, a pojačali su se s braćom Lukom i Brunom Ragužom i Markom Carom koji su se nakon nekoliko sezona pauziranja opet priključili prvom sastavu.

Ostali prvotimci također s optimizmom čekaju početak prvenstva, to su: Hajdarović, Jarni, Obadiać-vratari, te Trstoglavec, Jakšić, Hudin, Mrčela, Bakač, Topličanec, Farkaš, Blagus, Goričanec, Slaviček, Bratković i Škvorc. Odigrali su nekoliko pripremnih utakmica, a s njima trenira i mladi sastav koji će se u novoj sezoni natjecati u Prvoj mlađe kadetskoj ligi – sjever. Pod vodstvom trenera Dejana Hercega, donedavnog odličnog vratara u klubu. - Vjerujemo da ćemo uz zalaganje svih igrača-prvotimaca, stručnog stožera, naše agilne uprave, te uz podršku sponzora i lokalne zajednice biti uspješan i stabilan drugoligaš, bio je kratka agilni predsjednik kluba Radovan Farkaš.