Rukomet 15.02.2016. 10:38. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Prva liga rukomet

Rukometašice Zrinski izgubile od Sesveta u Murskom Središću

ZRINSKI –SESVETE AGROPROTEINKA 21:25 (9:12)
 

MURSKO SREDIŠĆE – Sportska dvorana. Gledatelja: 250. Suci: Magić i Špiranec (oba Trnovec Bartolovečki).
ZRINSKI: Kozjak, Ivačić,P. Posavec 1,Šarić, Glad, Resman, S. Posavec 6, Ladić, Balić 1, Horvat 2, Car 4, Lupić, Benčik, Gavrić 6, Androić, Maljak 1. Trener: Željko Golik.


Zanimljiv susret u kojem su gošće opravdale ulogu favorita, domaće su pak unatoč tome mogle rezultatski bolje proći. Dobro su počele, nakon nerealiziranog sedmerca u 1.minuti do 12.minute neriješeno (5:5) a u 18.minuti vodstvo 7:5.Kod vodstva 8:7 nisu realizirale „zicer“, 2 su puta očigledno i nepotrebno pogriješili suci što su gošće iskoristile i u 29.minuti one vodile +4/12:8/. To vodstvo domaće nisu uspjele stići do kraja susreta, previše su griješile, posebno početkom drugog poluvremena i iza toga olako primale pogotke iz brzih i uigranih kontri gostujućih igračica. U završnici susreta gošće su „ušle“ s prednošću od 5 golova razlike što im je bilo dostatno za pobjedu.
Susret je igran u Murskom Središću, Čakovčanke zahvaljuju odgovornima Grada na susretljivosti što im je omogućeno igrati u tamošnjoj sportskoj dvorani, a utakmica je sigurno poslužila i za popularizaciju rukometa u tom dijelu Međimurja.


U subotu Čakovčanke čeka novo i teško iskušenje, ugošćuju treće plasirani sastav Lige - ekipu Zameta Rijeka, igra se u 19 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec.