Rukomet 04.01.2017. 12:24. Zadnja izmjena: 09.01.2017. 08:14.

Osiguranje prvoligaškog statusa

Rukometašice ŽRK-a Zrinski intenzivno treniraju za skori nastavak prvenstva

Rukometašice čakovečkog ŽRK-a Zrinski pod vodstvom trenera Željka Golika vrlo intenzivno, dva puta dnevno, treniraju za skori nastavak prvenstva, gdje im je i dalje osnovni i realni cilj osiguranje prvoligaškog statusa. Što se tiče igračkog kadra, nema nekih novosti, iako su iste moguće jer je prijelazni rok u tijeku.

Mlada Iva Papac jedina je nova igračica, došla je na posudbu iz RK-a Podravka / Vegeta, ima i status juniorske reprezentativke Hrvatske i od 11. - 15. siječnja ide na pripreme za predstojeće reprezentativne susrete.

Tijekom tjedna Čakovčanke imaju u planu odigrati dvije pripremne utakmice, 19. siječnja u Ptuju kod tamošnje istoimene ekipe, a 13. ili 14. siječnja u Čakovcu s ekipom slovenskog prvoligaša Žaleca.

Prvenstvo se nastavlja, kao što je od ranije poznato, 28. siječnja, Čakovčanke su tog datuma domaćini ekipi Splita, to je vrlo važan susret gdje je pobjeda imperativ. Prije toga 21. siječnja igraju utakmicu završnice Kupa Hrvatske, što je osobito zanimljivo, također protiv Splita.